Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
logo
Om oss Våra bolag Produktbolag Nischproducenter Hållbarhet Investerare Rapporter och presentationer Aktien Finansiell kalender Pressmeddelanden Prenumerera Finansiella mål IR kontakt IPO Analytiker Övriga presentationer Bolagsstyrning Bolagsordning Bolagstämmor Hållbarhetsrapporter Styrelse Valberedning Koncernledning Revisorer Ersättningsriktlinjer Kontakt
Sve Suo Eng
Sve Suo Eng

Karnell Group AB (publ) (“Karnell”) har utsett Lars Neret till ny CFO som kommer ta över rollen från Cecilia Hed. Lars Neret kommer närmast som IPO konsult för Yubico AB och tillträder sin roll hos Karnell i början av september 2023. Lars Neret kommer ingå i Karnells koncernledning.

“Jag är glad att kunna välkomna Lars till Karnell. Han tillför expertis och starka operativa och finansiella färdigheter tillsammans med en gedigen meritlista av att leverera resultat och jag är övertygad om att han kommer att bli en utmärkt CFO för Karnell. Jag ser fram emot att utveckla verksamheten tillsammans med Lars”, säger Petter Moldenius, Karnells VD.

Lars har tidigare arbetat som interim CFO för Zostera AB, interim koncernredovisningsansvarig för Tobii AB, ekonomichef för Oscar Properties samt auktoriserad revisor hos KPMG. Lars har en mastersexamen i företagsekonomi från Lunds universitet. Lars är för nuvarande IPO konsult på Yubico AB.

“Karnell är ett professionellt bolag med en beprövad affärsmodell. Jag ser fram emot att arbeta med Petter och övriga i teamet för att fortsätta driva Karnells utveckling framåt samt leverera på bolagets strategi”, säger Lars Neret.

För ytterligare information kontakta:

Petter Moldenius, VD på Karnell Group AB (publ), +46 8 545 891 00

Eller besök vår hemsida: www.karnell.se

Karnell Group AB (publ) är en långsiktig och aktiv ägare av mindre och medelstora industriteknikbolag i Norden. Vi supporterar ledningen i våra bolag i dess fortsatta tillväxt och utveckling av verksamheterna som vi investerar i. Vi har en evig ägarhorisont och ger därmed entreprenörer och familjeägda bolag en ansvarsfull och långsiktig partner som fortsätter att utveckla deras verksamheter. Karnell är idag majoritetsägare i nio bolag i Sverige och Finland och har för avsikt att notera gruppen.